Eveniment

Începe sezonul pe litoralul românesc. 300 de sectoare de plajă au fost pregătite pentru turişti

Începe sezonul pe litoralul românesc. 300 de sectoare...

Autor: Mediafax

30.04.2021, 08:47 116

300 de sectoare de plajă au fost pregătite pentru turiştii care vor veni pe litoralul românesc. Sâmbătă, pe 1 mai, începe în mod oficial sezonul estival. 

Reprezentanţii companiei Apele Romane Dobrogea-Litoral anunţă că 300 de sectoare de plajă au fost predate operatorilor în urmă cu două săptămâni. Porţiunile de plajă se regăsesc pe trei tronsoane: Corbu-Năvodari-Constanţa, Agigea-Eforie Nord-Eforie Sud-Tuzla-Costineşti şi 23 august-Olimp-Neptun-Jupiter-Venus-Saturn-Mangalia-2 Mai-Vama Veche.

În ultimele două luni, specialiştii au efectuat în aceste zone mai multe operaţiuni de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare, afânare şi de curăţare a liniei ţărmului de alge. 300 de tone de deşeuri au fost colectate şi 2.000 de tone de nisip au fost transportate pe plaje, în zonele în care nisipul lipsea.

Pe suprafeţele necontractate, operaţiunile de pregătire a plajelor vor continua, anunţă reprezentanţii companiei Apele Romane Dobrogea-Litoral.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO