Eveniment

Incendiu uriaş lângă Therme: Suprafaţa afectată este în jur de 10.000 metri pătraţi. Va fi o intervenţie de durată

Incendiu uriaş lângă Therme: Suprafaţa afectată este...

Autor: Firuta Flutur

27.06.2017, 22:04 21317

Suprafaţa afectată de incendiul izbucnit marţi seară la două depozite din localitatea ilfoveană Baloteşti a crescut la aproximatov 10.000 metri pătraţi, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat. 

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că suprafaţa afectată de incendiul de la Baloteşti a crescut la aproximativ 10.000 de metri pătraţi.

"Incendiul începe să fie controlat, pompierii lucrează mai departe, o să fie o intervenţie de durată din cauza cantităţii care este depozitată acolo, dar incendiul începe să fie controlat", a mai spus, pentru MEDIAFAX, Raed Arafat.

Prefectul judeţului Ilfov, Marius Ghincea, a precizat, pentru MEDIAFAX, că până la momentul transmiterii ştirii, nicio persoană nu a fost evacuată.

Totodată, ministrul interimar al Mediului, Graţiela Gavrilescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că în zona incendiului din Baloteşti a fost trimis un laborator care a prelevat probe, urmând să fie anunţate rezultatele.

Centrul spa Therme a fost evacuat. Toţi oamenii au fost sfătuiţi să părăsească zona, anunţă televiziunile de ştiri.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă că traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă nu este afectat de incendiul din localitatea Baloteşti, fumul degajat aflându-se la distanţă mare de aeroport.

”Pe aeroport sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Traficul aerian de desfăşoară normal şi nu există premisele ca acesta să fie afectat de fumul degajat incendiu”, transmite Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

 
 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO