Eveniment

Incendiu puternic la un centru comercial de lângă Bucureşti. Pompierii intervin de urgenţă 30 autospeciale. Românii au fost avertizaţi prin Ro-Alert să evite zona

Incendiu puternic la un centru comercial de lângă...

Autor: Florin Zafiu

06.05.2019, 13:08 2850

UPDATE: Cetăţenii au fost anunţaţi prin sistemul Ro-Alert cu privire la incendiul de amploare din centrul comercial din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, ei fiind sfătuiţi să evite zona pentru a permite accesul echipajelor de intervenţie. Aproaoe 30 de autospeciale intervin pentru a stinge incendiul. 

„Incendiu complex comercial Soş. Bucureşti-Urziceni, zona Doraly, cu degajări mari de fum. Evitaţi zona şi eliberaţi căile de circulaţie pentru a permite accesul mijloacelor de intervenţie. DSU -IGSU”, este mesajul pe care l-au primit cetăţenii prin sistemul Ro-Alert.

La locul intervenţiei au fost direcţionate 28 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două echipaje de descarcerare şi trei echipaje SMURD, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, fumul este deplasat de curenţii de aer către Şoseaua de Centură.

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumaţi, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de mp.


Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumaţi, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de mp, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

17 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori şi 3 autoscări intervin, la ora transmiterii ştirii, în comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, pentru a stinge un incendiu produs la un centru comercial, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de mp.

Potrivit ISU Bucureţti-Ilfov, flăcările se propagă rapid. Până în prezent, nu sunt informaţii privind posibile persoane rănite.

Potrivit unor surse, este vorba despre centrul comercial Doraly.

„Manifestare violentă, dispozitiv pe laturile depozitului, nu se poate intra în interior. Sunt patru persoane cu atac de panică la ambulanţele SMURD”, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO