Eveniment

Incendiu la un supermarket din Călăraşi. 20% din suprafaţa magazinului a fost afectată - VIDEO

Incendiu la un supermarket din Călăraşi - VIDEO

Autor: Mediafax

25.04.2011, 14:14 92

Un incendiu a la depozitul unui supermarket MiniMax dinmunicipiul Călăraşi, iar ulterior focul s-a extins şi în interiorulmagazinului, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentruSituaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, locotenent Mihai Ionescu,incendiul a fost localizat după aproape două ore, pompieriiacţionând pentru stingerea focarelor care au mai rămas active.

"În acest moment colegii mei lucrează la acoperiş, acolo încăexistă focare de incendiu, inclusiv la grinzile clădirii, şi nu vompărăsi perimetrul până când focarele care ar putea duce lareizbucnirea focului nu vor fi lichidate. În tot acest timp,personalul magazinului scoate marfa din supermarket, urmând ca dupăstingerea flăcărilor să procedăm la stabilirea cauzelor şievaluarea pagubelor", a spus Mihai Ionescu.

"Nu au fost răniţi în cadrul incidentului şi deocamdată nu avemdate precise despre cauzele care au provocat incendiul. Nu suntdeocamdată daune materiale importante, circa 20% din suprafaţamagazinului fiind afectată. Unitatea este asigurată", a spus pentruZF Dan Ionescu, directorul general al firmei Mercadia, companieprin care este controlat lanţul de mini-marketuri Mic.Ro şi reţeauade supermarketuri miniMax.

Locotenentul Mihai Ionescu a precizat că în momentul izbucniriiincendiului magazinul era deschis, mai mulţi clienţi aflându-se îninterior. Ulterior, atât personalul magazinului cât şi clienţii aufost evacuaţi.

"Au fost mai mulţi propietari de maşini care şi-au luat la timpautoturismele aflate în parcarea magazinului, iar, din câte ştiu,este distrusă o Dacie Papuc care se afla în apropiere de locul peunde se face aprovizionarea supermaketului, zona depozitului. Esteposibil să fie şi alte pagube la alte autoturisme, dar urmează săle evaluăm. Nu există persoane intoxicate sau răniţi. Magazinuleste situat în apropierea unor blocuri, iar la faţa locului s-audeplasat ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă al JudeţuluiCălăraşi şi ale SMURD", a mai spus Ionescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO