Eveniment

Încă un rănit din Colectiv a murit, la Spitalul de Arşi. Numărul celor decedaţi a ajuns la 47

Încă un rănit din Colectiv a murit, la Spitalul de...

Autor: Elvira Gheorghita

09.11.2015, 19:38 5277

Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, luni seară, la Spitalul de Arşi din Capitală, numărul celor decedaţi în urma acestui incident ajungând la 47.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arşi Adrian Stănculea a declarat pentru MEDIAFAX că este vorba de un bărbat, care a decedat luni seară.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În zece zile de la tragedie au decedat alte 20 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 47.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă patru au decedat. Ultima care a decedat, luni, la o clinică din Israel, este jurnalista şi fotografa Teodora Maftei, care fusese transferată săptămâna trecută, la o clinică din Israel.

Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache a murit duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum. Alţi doi răniţi au decedat sâmbătă, după ce au ajuns în Olanda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO