Eveniment

Încă un program de finanţare a afacerilor urmează să fie lansat: Antreprenorii din IMM-uri ar putea lua 450.000 de lei de la stat din iulie pentru minifabrici

Încă un program de finanţare a afacerilor urmează să...

Autor: Florentina Niţu

19.04.2019, 15:50 1312

♦ Perioada de înscriere este de 10 zile, timp în care firmele trebuie să completeze online un plan de afaceri ♦ Planurile de afaceri se vor evalua în termen de 30 de zile lucrătoare ♦ În ediţia din 2018 s-au înscris 606 companii pentru finanţare.

Microîntreprinderile şi între­prinderile mici sau mijlocii din România ar putea atrage fonduri de maximum 450.000 de lei de la stat pentru dez­voltarea businessului, prin programul naţional de microindus­trializare, care va fi lansat în luna iulie, potrivit re­prezentanţilor Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antre­prenoriat (MMACA).

„Perioada de lansare a apelului pentru Programul naţional de micro­in­dustrializare este prevăzută pentru luna iulie. Bugetul alocat este de 74,3 mili­oane de lei, credite de angajament. Suma maximă nerambursabilă/bene­ficiar este de 450.000 lei şi contribuţia proprie a beneficiarului de minimum 10% din valoarea cheltuielilor eligibile“, conform răspunsului transmis pentru ZF de reprezentanţii ministerului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO