Eveniment

Încă o zi liberă pentru o parte din elevii din Capitală, ca urmare a vizitei Papei în România. Lista şcolilor închise în Capitală

Autor: Roxana Din

29.05.2019, 16:40 592

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) au anunţat, miercuri, că pentru un total de 110 şcoli din Capitală, cursurile vor fi suspendate inclusiv joi,  în contextul vizitei Papei Francisc în România, care este aşteptat să sosească în ţara noastră vineri, 31 mai. 

Din totalul celor 110 şcoli din Capitală în care cursurile vor fi suspendate pentru ziua de joi, 79 sunt de stat şi 31 private, informează reprezentanţii ISMB.

Potrivit aceleiaşi surse, în Bucureşti, totalul şcolilor de stat este de 419, în timp ce pentru cele private, vorbim de un număr de 224 de astfel de unităţi.

Pentru restul unităţilor de învăţământ, care au ales să nu suspende cursurile şi pentru ziua de joi în contextul vizitei Papei Francisc în România, activitatea la clasă îşi va urma cursul obişnuit.

Ca urmare a vizitei Sanctităţii Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a anunţat că vor fi suspendate orele de curs în toate unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi particular, în ziua de vineri, 31 mai 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO