Eveniment

Încă o universitate îşi închide uşile din cauza epidemiei: Universitatea Babeş-Bolyai suspendă cursurile până pe 22 martie

Încă o universitate îşi închide uşile din cauza...

Autor: Vasile Magradean, Andreea Tobias

10.03.2020, 12:36 937

Consiliul de Administraţie al Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca a decis, marţi, suspendarea cursurilor în perioada 11 – 22 martie, ca măsură de prevenţie în cazul epidemiei cu coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al UBB Cluj-Napoca, Laura Irimieş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că se recomandă desfăşurarea online a cursurilor, iar unde nu se poate, acestea vor fi recuperate.

„Consiliul de Administraţie al UBB a decis suspendarea cursurilor, a conferinţelor, simpozioanelor şi evenimentelor în perioada 11 – 22 martie, măsura având un scop preventiv. Nu a fost înregistrat la noi niciun caz de coronavirus, dar s-a decis preventiv suspendarea cursurilor. Recomandarea Consiliului de Administraţie al universităţii este ca acolo unde se poate, cursurile să se desfăşoare online, pe platfome de tip e-learning, iar unde nu se poate, cursurile vor fi recuperate. Activităţile de cercetare care, de regulă, sunt individuale, vor continua”, a spus Irimieş.

UBB Cluj-Napoca este cea mai mare universitate din România, cu 21 de facultăţi, şi aproximativ 45.000 de studenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO