Eveniment

Încă cinci morţi din cauza coronavirusului. Bilanţul actual ajunge la 217 decese în România

Încă cinci morţi din cauza coronavirusului. Bilanţul...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

08.04.2020, 16:37 201

Încă cinci români au murit din cauza coronavirusului. Ultimele cazuri sunt din Suceava, Bucureşti şi Sibiu, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Un bărbat de 53 de ani, din judeţul Suceava, a murit în 6 aprilie. El era internat din 16 martie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, Secţia Cardiologie, cu diagnostic cardiomiopatie dilatativă, insuficienţă cardiacă cronică, proteză mecanică aortă şi anuloplastie mitrală. A fost confirmat pe 28 martie cu noul coronavirus .

Un alt bărbat de 89 de ani a murit în Bucureşti. El era internat în Spitalul Universitar Bucureşti şi a fost transferat în data de 1 aprilie în Spitalul Colentina, la Secţia ATI, unde a fost intubat. În aceeaşi zi a fost confirmat în cu noul coronavirus. El suferea de boală cardiovasculară cronică.

Un bărbat de 70 de ani, din judeţul Hunedoara a murit în 3 aprilie la Spitalul Municipal Hunedoara, în Secţia Pneumologie. În 5 aprilie a fost transferat în ATI, când a venit şi confirmare pentru coronavirus. Bărbatul a murit în 8 aprilie. Suferea de HTA.

Un bărbat de 70 de ani, din judeţul Sibiu, a fost internat în 4 aprilie în Spitalul Clinic Judeţean Sibiu cu dispnee, stare de astenie şi a fost intubat. El a murit în 5 aprilie, iar confirmarea pentru coronavirus a venit în 7 aprilie. Avea condiţii medicale pre-existente: boală cardiovasculară, renală şi pulmonară cronică.

Tot la Sibiu a murit şi un bărbat, 68 de ani, care a fost internat în perioada 3 -5 martie în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, la Secţia Neurochirurgie cu hematom subdural, apoi în Secţia Chirurgie, în perioada 5 -14 martie. În 14 martie a fost transferat în ATI, iar în 5 aprilie a murit. În 7 aprilie a venit confirmarea pentru coronavirus. Suferea de hepatită cronică etanolică, boală Parkinson şi chist hidatic peritoneal.

În prezent sunt 217 decese din cauza coronavirusului în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO