Eveniment

Înapoi la reguli mai aspire: Oraşul Galaţi intră din nou în scenariul galben. Măsurile au fost relaxate doar o săptămână

Înapoi la reguli mai aspire: Oraşul Galaţi intră din...

Autor: Petru Mazilu

01.03.2021, 09:15 86

Se înăspresc măsurile anti-Covid 19 din oraşul Galaţi după ce numărul persoanelor infectate a crescut. Municipiul a reintrat în scenariul galben, la doar câteva zile după ce fuseseră implementate măsurile din scenariul verde. Noile restricţii se aplică începând de luni.

Decizia autorităţilor a fost luată după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a crescut. În prezent, rata de infectare în oraşul Galaţi este cuprinsă între 1,5 şi 3 persoane la mia de locuitori.

Cinematografele, instituţiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile şi sălile cu jocuri de noroc din Galaţi rămân deschise după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a crescut. Totuşi în interior nu pot fi primite persoane decât în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

De asemenea, activităţile economice pot fi desfăşurate doar în intervalul orar 6,00-23,00. Totodată, rămân în vigoare măsurile privind purtarea măştii în spaţiile publice şi restricţionarea circulaţiei pe parcursul nopţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO