Eveniment

În sfârşit. Nicuşor Dan: Bugetul Capitalei a ajuns la o formă acceptată de toată lumea

În sfârşit. Nicuşor Dan: Bugetul Capitalei a ajuns la...

Autor: Dorin Oancea

07.05.2021, 09:20 79

Discuţiile de joi seară privind bugetul Capitalei au înregistrat progrese, fiind convenite o serie de ajustări la proiectul de buget, la o formă acceptată de toată lumea, anunţă pe Facebook primarul general al Capitalei Nicuşor Dan. 

„Sigur, nu e un buget perfect, dar e pasul necesar şi corect pentru a începe investiţiile în Capitală şi pentru a elimina datoriile şi problemele din perioada Firea-PSD. Vom lucra împreună în continuare, inclusiv în perspectiva rectificării din a doua parte a anului, pentru a îmbunătăţi abordarea în chestiunile bugetare.

Susţin de aceea sporirea solidarităţii în coaliţie, dar şi realism maxim în privinţa chestiunilor dificile.

Mulţumesc liderilor şi reprezentanţilor USR PLUS, PNL şi PMP pentru contribuţia la găsirea unei soluţii. E posibilă convocarea în următoarele ore a unei şedinţe de Consiliu General, în care vom supune din nou la vot proiectul de buget, cu modificările agreate”, a scris primarul.

Bugetul Capitalei a fost respins cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” şi 14 abţineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicuşor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO