Eveniment

În şcolile din Bucureşti nu se va mai învăţa în trei schimburi

În şcolile din Bucureşti nu se va mai învăţa în...

Autor: Alexandra Cepăreanu

14.12.2018, 00:04 485

În prezent, peste 13.000 de elevi învaţă în trei schimburi în 11 şcoli din Bucureşti, iar în 381 de clase pregătitoare numărul de elevi este mai mare de 25, maximum recomandat.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat miercuri (12 decembrie) programul pentru dezvoltarea infrastructurii educaţionale din Bucureşti - „Nicio unitate de învăţământ cu program în trei schimburi“ -, în contextul în care peste 13.000 de elevi din 11 şcoli din Bucureşti învaţă în trei schimburi, conform datelor de la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Astfel, în baza programului de dezvoltare a infrastructurii educaţionale, o comisie din cadrul Primăriei Capitalei va căuta spaţiile necesare pentru şcolile care funcţionează în trei schimburi. Fondurile necesare finanţării programului „Nicio unitate de învăţământ cu program în trei schimburi“ vor fi asigurate din bugetul local al Municipiului Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO