Eveniment

În ce-şi investesc veteranii din Afganistan banii?

În ce-şi investesc veteranii din Afganistan banii?
25.03.2021, 00:00 520

♦ Într-o dimineaţă, am comandat o cursă prin intermediul aplicaţiei Bolt şi încă din primele minute Ene, şoferul, m-a întrebat dacă sunt de vânzare apartamente sau garsoniere în complexul în care locuiesc, în zona Dristor.

♦ „Am fost militar în misiune în Afganistan şi am reuşit să pun câţiva bani deoparte şi acum, la pensie, investesc în imobiliare. Am cumpărat deja trei apartamente şi trei garsoniere, dar mă uit să fie în zone bune. Am un apartament în zona Unirii, o garsoniera la Piaţa Alba Iulia, am ales să fie centrale“, mi-a explicat Ene, care, după estimările mele, avea aproximativ 40 de ani.

♦ Dimineaţa se trezeşte devreme şi iese la alergat, apoi până la prânz este şofer de ride-hailing, iar după aceea merge o oră sau două la o sală de sport să facă exerciţii pentru a-şi menţine condiţia fizică şi ulterior se ocupă de treburile personale, mi-a povestit el, dat fiind că ne-am petrecut o jumătate de oră în trafic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO