Eveniment

Ce impact va avea asupra companiilor din România şi asupra finanţării bancare? László Borbély, consilier de stat în guvernul României, vine la videoconferinţa Deloitte/ZF ESG. Care sunt temele de discuţie?

Urmează videoconferinţa Deloitte/ZF. „Ce înseamnă noul trend global ESG - environmental, social, governance?

László Borbély, consilier de stat în Departamentul pentru Dez­voltare Durabilă din gu­vernul României, vine la videocon­ferinţa Deloitte şi ZF „Ce înseamnă noul trend global ESG - environmental, social, gover­nance? Ce impact va avea asupra companiilor din România şi asupra finanţării bancare?“, dezbatere care se va concentra pe trendul global de sustenabilitate şi pe impactul acestuia asupra mediului de business din România. Temele principale de discuţie vor fi: ce presupune eva­luarea perfor­man­ţei unei companii pe baza facto­rilor de mediu, sociali şi de guvernanţă; ce prevăd regle­mentările europene şi locale în domeniul ESG; ce trebuie să facă o companie pentru a se conforma acestor reglementări; cum evaluează in­vestitorii performanţele unei companii care vrea să acceseze surse „verzi“ de finanţare; cum vor putea companiile să obţină astfel de credite „verzi“.

Deloitte împreună cu ZF organizează marţi, 29 iunie, evenimentul online „Ce înseamnă noul trend global ESG - environ­mental, social, governance? Ce impact va avea asupra companiilor din România şi asupra finanţării bancare?“. Videoconferinţa, care este primul eveniment organizat de Deloitte pe tema sustenabilităţii, va fi transmisă live pe platformele media ale Ziarului Financiar.

László Borbély, unul dintre speakerii conferinţei, a ocupat funcţia de ministru al mediului şi pădurilor, a fost ministru al dezvoltării, lucrărilor publice şi locuinţelor, secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice şi Amenajării Teritoriului, ministru delegat la Ministerul Transporturilor, precum şi preşedinte al Comisiei pentru Politică Externă la Camera Deputaţilor. El a mai ocupat funcţia de preşedinte al Comisiei pentru Dezvoltare Durabilă a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.