Eveniment

Imagini din Casa Groazei.Ce a făcut agresorul după ce a găsit-o pe Alexandra vorbind la 112

Imagini din Casa Groazei.Ce a făcut agresorul după ce a...

Autor: Departamentul Social

29.07.2019, 14:14 3475

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe Alexandra, după ce a surprins-o pe fată vorbind la 112. Fata a căzut şi a rămas inconştientă, în timp ce agresorul s-a urcat în maşină şi a plecat în oraş. Imaginile din Casa Groazei arată dezastrul în care a fost ţinută fata.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că agresorul Gheorghe Dincă a găsit-o pe Alexandra, joi 25 iulie, vorbind la telefon în garajul în care era ţinută captivă.

Vedeţi AICI galeria foto 

De altfel, şeful Poliţiei Române a confirmat că ultimele cuvinte la 112 ale Alexandrei au fost "Vine, vine!", apoi apelul s-a întrerupt.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut şi a rămas inconştientă.

Gheorghe Dincă a părăsit locuinţa şi timp de două ore s-a plimbat prin oraş, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit aceloraşi surse, agresorul a stat între orele 12.00 şi 14.00 în oraş, apoi a revenit şi a găsit-o pe fata decedată, după care i-a ars cadavrul.

Imagini obţinute de MEDIAFAX arată dezastrul de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Peste tot sunt aruncate cutii, haine, bucăţi de fier. Într-un asemenea loc a fost ţinută captivă şi Alexandra.

Surse judiciare mai spun că Luiza Melencu, fata răpită în luna aprilie, a fost omorâtă la scurt timp după ce a fost sechestrată, adică în aceeaşi zi. Detaliile sunt importante în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Luiza ar fi fost ţinută captivă timp de trei luni şi omorâtă în iulie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO