Eveniment

Imagine din celula lui Vântu: multimilionarul împarte marmelada cu doi poliţişti care au luat şpagă

Imagine din celula lui Vântu: multimilionarul împarte marmelada cu doi poliţişti care au luat şpagă
12.09.2010, 16:06 37

Arestul în care a ajuns Sorin Ovidiu Vântu a găzduit, în ultimiiani, nume sonore ale politicii, mediului de afaceri sau sportului.Cunoscut ca arest al VIP-urilor, sediul Direcţiei Cercetări Penale,apreciat ca luxos şi privilegiat de amărăşteni, e descris dreptigrasios şi infernal de celebrităţi, scrie Gândul.

Vântu împarte o celulă de 16 metri pătraţi, din arestulCercetărilor Penale, împreună cu doi poliţişti. Aceştia au fostprinşi şi arestaţi sub acuzaţia de luare de mită şi aşteaptă să fiejudecaţi. Cu un mic dejun din care nu lipsesc marmelada şi ceaiul,un prânz cu ciorbă ţărănească şi mâncare de cartofi cu carne, iarseara cu o cină cu tocană de orez, legume şi carne, regimularestaţilor n-are nimic din meniul restaurantelor selecte aleCapitalei.

Cu toate acestea, SOV îşi poate aduce suplimente: surse dinPoliţie ne-au declarat că celula lui Vântu are fereastră, arestatulavând dreptul la pachete de mâncare de acasă, incluzând apă,răcoritoare şi fructe. Mâncarea poate fi ţinută într-unul dintrefrigiderele de pe hol. Sâmbătă, Vântu a încercat şi o mică formă deprotest, renunţând la masă şi la medicamete, ulterior fiind convinsă renunţe la grevă. Despre celula lui Vântu dar şi cele în care aufost Becali, Voicu, Diaconescu şi Patriciu citiţi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO