Eveniment

Horia Tecău şi Max Mirnîi au câştigat finala de dublu la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Horia Tecău şi Max Mirnîi au câştigat finala de...
28.04.2013, 12:50 101

Perechea Horia Tecău/Max Mirnâi (România/Belarus), cap de serie numărul unu, a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 467.800 de euro.

Tecău şi Mirnâi au învins, în finală, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-6, după o oră, 29 de minute şi 59 de secunde, cuplul Lukas Dlouhy/Oliver Marach (Cehia/Austria).
Aceasta prima victorie în trei finale jucate de Tecău şi Mirnîi de când cei doi evoluează împreună la dublu. Românul şi belarusul au pierdut finalele de la Delray Beach şi Sydney.

Câştigătorii au obţinut un cec de 22.500 de euro şi 250 de puncte ATP, iar învinşii 150 de puncte ATP şi 11.830 de euro.

La ceremonia de premiere, Ilie Năstase le-a înmânat premiile lui Dlouhy şi Marach, iar Horia Tecău şi Max Mirnîi au primit trofeele din partea fostei gimnaste Nadia Comăneci.
Tecău a mulţumit publicului pentru susţinere şi pentru că l-a făcut pe partenerul său de dublu, Max Mirnîi, să se simtă ca acasă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO