Eveniment

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în optimile turneului de la US Open

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în...

Autor: Andrei Pal

03.09.2016, 19:22 53

Partida a durat doar 57 de minute. Primul set a fost la descreţia prechii româno-olandeze, care a început cu break şi a condus, la un moment dat, cu 4-0. La acest scor, Pavic şi Venus au reşit să-şi câştige pentru prima dată serviciul, iar din acel moment niciuna dintre perechi nu a mai făcut nicio greşeală pe serviciu. În final, Tecău şi Rojer s-au impus, scor 6-2.

Debutul actului secund a fost echilibrat, însă în game-ul trei Tecău şi Rojer au reuşit să câştige contra serviciului. Din acel moment meciul a curs într-o singură direcţie, perechea cap de serie numărul cinci conducând la un moment dat cu scorul 5-1. În final, Tecău şi Rojer şi-au trecut în cont şi setul doi, scor 6-2.

În turul următor, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe câştigătorii partidei dintre Henry Kontinen/John Peers şi Robert Lindtsted/Ali Qureshi. Pentru calificarea în optimi, Tecău şi Rojer vor încasa un cec în valoare de 40,000 de dolari şi 180 de puncte ATP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO