Eveniment

Horaţiu Cocheci, EY România: Trei sferturi dintre salariaţii români vor condiţiona angajarea la următorul loc de muncă de posibilitatea de a munci de acasă

Horaţiu Cocheci, director, People Advisory Services, EY România

Horaţiu Cocheci, director, People Advisory Services, EY România

Autor: Ramona Cornea

08.09.2021, 00:06 254

„În contextul în care angajaţii care lucrează de acasă consideră că obţin aceleaşi rezultate ca cele de la birou, noua provocare pentru angajatori devine aceea de a netezi acest drum prin oferirea de sprijin administrativ şi identificarea momentelor optime de reunire organizaţională necesare păstrării liantului cultural“.

Circa 72% dintre salariaţii români spun că următoarea destinaţie de carieră le va fi influenţată funda­mental de posibilitatea de a munci de acasă, conform studiului EY România „Munca în noile condiţii”.

„Discuţiile avute în spaţiul public, dar şi în cadrul specific fiecărei companii, arată că întrebarea despre viitorul muncii s-a mutat de la „când ne întoarcem la birou?” spre „care este noua definiţie a muncii eficace?”. În contextul în care angajaţii care lucrează de acasă consideră că obţin aceleaşi rezultate ca cele de la birou, noua provocare pentru angajatori devine aceea de a netezi acest drum prin oferirea de sprijin administrativ şi identificarea momentelor optime de reunire organizaţională necesare păstrării liantului cultural”, spune Horaţiu Cocheci, director, People Advisory Services, EY România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO