Eveniment

Guvernul Orban îşi va asuma răspunderea pentru OUG 114/2018

Guvernul Orban îşi va asuma răspunderea pentru OUG...

Autor: Teodor Bobei

02.12.2019, 13:46 636

Liberalii au decis, în şedinţa Biroului Executiv, ca Guvernul Orban să îşi asume răspunderea pentru OUG 114/2018, au afirmat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, în perioada următoare Guvernul Orban îşi va asuma răspunderea pentru OUG 114/2018. De asemenea, Executivul are în vedere abrogarea Legii recursului compensatoriu.

Virgil Popescu anunţa la începutul lunii noiembrie, înainte să fie desemnat ministru al Economiei, că prima sa acţiune va fi abrogarea OUG 114/2018.

“La preluarea mandatului de ministru al Economiei, Energiei şi mediului de Afaceri, alături de premierul Ludovic Orban, am anunţat o serie de acţiuni pe care le voi face ca ministru. Pe termen scurt şi mediu: Abrogarea OUG 114 - cu perioada de tranziţie necesară (Aşteptăm răspunsul Comisiei Europene)”. Definirea consumatorului vulnerabil până la sfârşitul acestui an. În acest sens se va face un grup de lucru interministerial, cu ministerul Muncii şi ministerul Administraţiei şi Lucrărilor Publice, pentru a vedea cine sunt cetăţenii care au cu adevărat nevoie de subvenţie. Nu cred că se vor majora preţurile după ce vom defini consumatorul vulnerabil”, scria Virgil Popescu, pe Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO