Eveniment

​Guvernul acordă un ajutor de urgenţă de 5.000 de lei pentru familiile celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Colectiv

​Guvernul acordă un ajutor de urgenţă de 5.000 de...

Autor: Liviu Popescu

03.11.2015, 14:30 207

Guvernul a decis acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru familiile persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Bucureşti. Ajutorul, în cuantum de 5.000 de lei, va fi acordat familiei fiecărei persoane decedate.

“Identificarea beneficiarilor şi plata ajutoarelor de urgenţă se efectuează de către agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială, respectiv a municipiului Bucureşti, în funcţie de domiciliul familiilor. Ajutorul va fi acordat în baza unei cereri adresate agenţiei pentru plăţi şi inspecţie socială din raza teritorială a domiciliului şi a unei copii a actului de identitate”, menţionează Biroul de Presă al Guvernului.

Guvernul va mai acorda un ajutor în valoare de 10.000 de lei pentru familia doamnei Ion Maria. Femeia, care şi-a pierdut viaţa în tragicul incendiu, îşi întreţinea singură familia: cei 5 copii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 23 de ani, precum şi tatăl paralizat, după ce soţul acesteia a decedat în urmă cu 8 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO