Eveniment

Guvern: Cseke va mai rămâne încă maximum 15 zile la conducerea Ministerului Sănătăţii

Autor: Mediafax

04.08.2011, 15:33 83

Cseke Attila va mai ocupa încă maximum 15zile funcţia de ministru al Sănătăţii, interval în care premierulEmil Boc va înainta preşedintelui Traian Băsescu o propunere pentruaceastă funcţie, informează Guvernul.

"Demisiaministrului Cseke Attila a fost depusă azi lacabinetul primului-ministru. Potrivit prevederilor Legii privindorganizarea şi funcţionarea Guvernului
şi a ministerelor, Cseke Attila va exercita în continuare, timp demaxim 15 zile, funcţia de ministru al Sănătăţii. În acest intervalde timp, primul-ministru va înainta preşedintelui României opropunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii", a informatGuvernul.

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat,joi, că demisionează din funcţie, nemulţumit de banii primiţi de MSla rectificarea bugetară, care s-a discutat fără a i se cerepunctul de vedere, şi a precizat că în mandatul său a avut maimulte dispute cu reprezentanţi ai MinisteruluiFinanţelor.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi,pentru MEDIAFAX, că regretă demisia lui Cseke Attila, îl înţelegepe acesta şi îi mulţumeşte pentru efortul depus, precizând căUniunea va numi un nou ministru al Sănătăţii în următoarele 15zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO