Eveniment

Germanii renunţă la construcţia fabricii de maşini de spălat de la Simeria, o investiţie de 110 mil. euro. Bosch: Din cauza condiţiilor economice şi a planificării strategice a vânzărilor, nu vedem necesitatea unor capacităţi de producţie noi

Germanii renunţă la construcţia fabricii de maşini de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.11.2019, 00:00 101

Irenne Wagner, head of marketing BSH Electrocasnice: Proprietatea din Simeria continuă să fie deţinută de BSH şi este dată spre folosinţă în prezent unei companii agricole locale.

Grupul german Bosch a renunţat la construcţia fa­bricii de maşini de spălat pe care o plănuise la Simeria, judeţul Junedoara, o in­vestiţie de 110 mil. euro.

„BSH Hausgeräte GmbH a decis să nu-şi continue planurile pentru construcţia unei fabrici de maşini de spălat în Simeria până la o nouă notificare. Din cauza condi­ţiilor economice şi a planificării strategice a vânzărilor bazate pe acestea, producătorul de electrocasnice nu vede în prezent necesitatea unor capacităţi de producţie noi suplimen­tare în Europa. BSH are o reţea de producţie în Europa de 22 de fabrici care se pot adapta flexibil la cerinţele în schimbare“, a spus pentru ZF Irenne Wagner, head of marke­ting la BSH Electrocasnice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO