Eveniment

Gala După Afaceri Premium, ajunsă la cea de-a noua ediţie, va premia mâine cele mai importante lansări din industria de lifestyle şi lux

Gala După Afaceri Premium, ajunsă la cea de-a noua...

Autor: Cristina Roşca

16.10.2018, 00:07 282

Ziarul Financiar va organiza mâine, 17 octombrie, cea de-a noua ediţie a Galei După Afaceri Premium, care va premia cele mai importante lansări din industria de lifestyle şi lux, fie că este vorba de parfumuri, modele de maşini sau colecţii de modă.

Gala organizată de revista După Afaceri Premium este evenimentul care an de an celebrează arta de a trăi frumos şi care reuşeşte să aducă împreună actorii principali din industria de lifestyle şi lux.

Gala DA Premium, sau DAP cum îi spun prietenii, aduce toamnă de toamnă la aceeaşi masă peste 100 de oameni care dictează tendinţele din modă, care înmiresmează luxul şi care creionează cele mai gustoase creaţii culinare.

Într-o seară senină (sperăm noi) de toamnă, îi celebrăm pe toţi aceia care pun zi de zi o nouă „cărămidă“ la fundaţia unei industrii a luxului care condimentează mediul de business local cu un strop în plus de frumos. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO