Eveniment

Gabriela Firea: Vom avea o sală polivalentă, costul va fi de 138 de milioane de euro

Gabriela Firea: Vom avea o sală polivalentă, costul va...

Autor: Nicolae Oprea

11.03.2019, 11:41 175

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, luni, introducerea pe ordinea suplimentară a şedinţei CGMB a mai multor proiecte, printre care unul privind construirea unei săli polivalente cu o capacitate de 20.000 de locuri, care ar putea fi construită cu suma de 18 milioane de euro.

„Vom avea o sală polivalentă, o sală multifuncţională, dupa epopeea pe care a trăit-o acest proiect. Avem indicatorii tehnico-economici cu o capacitate de 20.000 de locuri, cu 5 terenuri de sport. Nu pot fi comparate costurile cu alte săli din ţară. (…) Vom avea o sală cu care să ne mândrim. Costul va fi 138 de milioane de euro”, a anunţat, luni, primarul general, Gabriela Firea.

Edilul Capitalei a mai anunţat introducerea pe ordinea suplimentară a şedinţei CGMB şi a altor proiecte de infrastructură, cum este pasajul Andronache, pentru care PMB ar putea cheltui 42 de milioane de euro.

Gabriela Firea a mai precizat faptul că Primăria Capitalei ar putea construi 8 pasarele pietonale, cu suma de 18 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO