Eveniment

Gabriela Firea, primele declaraţii după alegeri: Chiar dacă de azi nu mai sunt primarul oamenilor, voi fi vocea oamenilor

Gabriela Firea, primele declaraţii după alegeri: Chiar...

Autor: Gabriel Pecheanu

28.09.2020, 15:44 2940

Gabriela Firea spune că va fi „vocea oamenilor”, chiar dacă nu mai este „primarul oamenilor”. Ea i-a criticat pe politicienii de centru stânga că nu i-au oferit sprijin, aşa cum au făcut cei de dreapta pentru Nicuşor Dan.

„Am predat toate documentele care erau la cabinet. Vreau să las toate lucruri în ordine”, spune Gabriela Firea.

Ea precizează că intervenţia de luni a fost „ultima în calitatea oficială”.

„Eu îmi doresc foarte mult ca lucrurile din Bucureşti să continue. Ceea ce nu se poate demola sunt faptele, proiectele”, adaugă Firea.

Gabriela Firea afirmă că „e mai bine” că nu a câştigat alegerile, deoarece majoritatea CGMB este de dreapta şi nu ar fi avut susţinere pentru proiectele sale.

Referitor la cauzele pentru care a pierdut alegerile de duminică, ea menţionează „un cumul de factori”.

„Am avut un sentiment. Dreapta s-a unit. În zona centru stânga nu s-a reuşit. Oameni care ar fi putut să pună umărul au făcut tot ceea ce a ţinut de ei să mă lovească cot la cot cu adversarii mei. Dacă de la inamici accepţi mai uşor anumite critici, atunci când cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate, cum se spune - cuţitul în spate, e dureros. (...) Chiar dacă de astăzi nu mai sunt primarul oamenilor, voi fi cu siguranţă vocea oamenilor, pentru că întreaga mea activitatea, nu ştiu exact ce decizie voi lua şi încotro mă voi îndrepta, dar un lucru este cert- voi fi întotdeauna o voce pentru oameni”, conchide Gabriela Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO