Eveniment

Gabriela Firea: 4 ani la conducerea PSD Bucureşti mi se pare o perioadă lungă.Vine şi rândul meu să particip

Gabriela Firea: 4 ani la conducerea PSD Bucureşti mi se...

Autor: Departamentul Social

15.12.2019, 18:17 96

Gabriela Firea a declarat că a ocupat funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti prea mult timp deoarece, consideră primarul, vechea conducere a PSD naţional a vrut să o menţină vulnerabilă. Însă Firea a spus aşteaptă rezultatul de luni, când vor fi alegerile pentru PSD Bucureşti.

„A fost o perioadă şi dificilă, şi neclară, dar poate că a avut rolul său. 4 ani de interimat la conducerea PSD Bucureşti mi se pare o perioadă foarte lungă şi uşor nestatutară. De obicei, interimatele sunt pentru câteva luni, nu pentru ani de zile”, a spus Gabriela Firea la Digi24.

Potrivit primarului Capitalei, fostele conduceri ale PSD „şi-au dorit” să o menţină pe funcţie interimară.

„Nu ştiu, poate să-mi arate pisica sau poate pentru a fi vulnerabilă. Vom afla. Mâine vom avea aceste alegeri, actuala conducere a PSD a acceptat să organizăm conferinţă. Vine şi rândul meu mâine (luni, n.r.) să particip la alegeri şi vom vedea care va fi rezultatul”, a mai spus Gabriela Firea.

Luni, de la ora 17.00, va avea loc conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Bucureşti.

La alegeri vor participa Marcel Ciolacu - preşedinte interimar PSD, Paul Stănescu - secretar general interimar al PSD, Gabriela Firea - preşedintele interimar al PSD Bucureşti, primarii şi preşedinţii de organizatii PSD din cele 6 sectoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO