Eveniment

Fraza care a aruncat Liga 1 pe mâinile DNA. Mircea Sandu a cerut la miezul nopţii delegările, Avram a amuţit

Fraza care a aruncat Liga 1 pe mâinile DNA. Mircea Sandu a cerut la miezul nopţii delegările, Avram a amuţit

Autor: Doru Gheorghiu

07.10.2011, 12:34 2692

"Vasile, să vii dimineaţă până la mine cu delegările!". Fraza, conform unor persoane foarte apropiate fostului şef al arbitrilor citate de ProSport, îi aparţine lui Mircea Sandu şi a fost rostită înaintea etapei a 31-a a campionatului trecut. Acest episod a fost, se pare, denunţat de Avram procurorilor DNA.

Demersul lui Mircea Sandu pe lângă Vasile Avram s-a produs spre miezul nopţii, la câteva ore după ce Vasile Avram făcuse delegările. "Mircea Sandu avea un ton imperativ. A doua zi, Avram s-a conformat şi s-a dus la Casa Fotbalului cu delegările. Acolo, «Naşul» l-a luat mai dulce", a povestit sursa ProSport. La FRF, Mircea Sandu s-a uitat pe delegări, le-a comentat la modul general, după care s-a oprit asupra meciului Vaslui - Timişoara, decisiv pentru titlu. Vasluiul lui Porumboiu trebuia să câştige pentru a rămâne în lupta pentru titlu. Orice alt rezultat o făcea pe Oţelul campioană. "Aici, Vasile, părerea mea e că ar fi cel mai potrivit Alexandru Deaconu!", i-ar fi spus la un moment dat Sandu lui Avram. Vedeţi cum a a ajuns Mircea Sandu să dea "interviuri" DNA-ului pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO