Eveniment

Fotografii pe care sunt autografele lui Chuck Norris şi ale cuplului Ceauşescu vor fi scoase la licitaţie în Bucureşti

Fotografii pe care sunt autografele lui Chuck Norris şi...

Autor: Mediafax

12.04.2021, 17:06 73

Două fotografii vechi cu actorul Chuck Norris şi cu cuplul Nicolae şi Elena Ceauşescu vor fi scoase la licitaţie la Bucureşti. Fotografiile au pe ele semnăturile personalităţilor. Licitaţia care va mai include sute de obiecte va avea loc pe 22 aprilie. 

Potrivit reprezentanţilor Artmark, fotografiile sunt rare deoarece au pe ele semnăturile în original. În cazul lui Ceauşescu, prezenţa semnăturii este surprinzătoare deoarece acesta refuza să semneze pe orice fel de material.

Piesa din licitaţie îi ilustrează pe Elena şi Nicolae Ceauşescu în 1981, în Bucureşti, la un eveniment public, într-o baie regizată de mulţime. Poza cuplului Ceauşescu şi cea a actorului Chuck Norris au ca preţ de pornire câteva sute de euro.

În cadrul licitaţiei vor mai putea fi cumpărate fotografiile cu autograf ale unor sportivi şi actori cunoscuţi precum Muhammad Ali, Rafel Nadal şi Arnold Schwarznegger. De asemenea, vor fi scoase la licitaţie tablouri cunoscute, animale împăiate şi un drapel folosit în trecut de Casa regală din România.

Cele aproximativ 250 de piese de colecţie pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviţă de luni până joi, în intervalul orar 10:00-20:00, iar de vineri până duminică de la 10:00 la 18:00. Expoziţia este deschisă publicului larg, în regim gratuit până pe 22 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO