Eveniment

Fotbaliştii Realului, mesaje emoţionante după plecarea lui Zidane. Ce i-au transmis jucătorii francezului

Fotbaliştii Realului, mesaje emoţionante după plecarea...

Autor: Andrei Pal, Mediafax

31.05.2018, 16:49 276

Zinedine Zidane (45 de ani) şi-a anunţat, joi în cadrul unei conferinţe de presă, plecarea de la Real Madrid. 

Francezul a luat pe toată lumea prin surprindere, după cum a admis şi Florentino Perez, preşedintele de pe Santiago Bernabeu. Sergio Ramos şi Toni Kroos au fost primii fotbalişti care au reacţionat după vestea aflată.Tehnicianul francez cu origini algeriene a plecat de la Real Madrid după 872 de zile în care a condus echipa de pe Santiago Bernabeu. Antrenorul care a câştigat trei Ligi ale Campionilor în ultimii trei ani, un titlu de campion în Spania, o Cupă a Regelui, o Supercupă a Spaniei, două Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale Cluburilor.

"Mulţumesc, mister! A fost o plăcere!", a scris Toni Kross pe Twitter, după ce Zidane şi-a anunţat plecarea.

"Mister, ca jucător cât şi acum ca antrenor, ai hotărât să te retragi când erai la cel mai înalt nivel. Îţi multumesc pentru cei doi ani şi jumătate de fotbal, muncă, dragoste şi prietenie. Pleci, dar moştenirea ta va rămâne pentru totdeauna. Ai scris unul dintre cele mai de succes capitole din istoria Realului", a scris Ramos pe Twitter.

"Mister Zizou, am învăţat multe de la tine. M-am bucurat de fiecare antrenament şi de fiecare sfat dat. Eşti o persoană specială pentru mine. Ai făcut istorie prin pasiune, dar şi prin faptul că eşti o persoană bună. Mulţumesc, Mister!”- a postat Marcelo pe Twitter.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO