Eveniment

Fostul director al Băncii Agricole Braşov, arestat într-un restaurant

Autor: Mediafax

28.09.2012, 00:00 134

Fostul director al Băncii Agricole Braşov Nicolae Pişcu, dat în urmărire din octombrie 2011, a fost prins de poliţişti într-un restaurant din Braşov şi încarcerat la Penitenciarul Codlea, având de executat cinci ani de închisoare pentru abuz în dosarul privind privatizarea Fabricii de Zahăr Bod.

Nicolae Pişcu, în vârstă de 59 de ani, lua masa într-un restaurant din Braşov, miercuri seară, el fiind recunoscut de către o persoană care a anunţat imediat Poliţia.

"A fost ridicat de poliţişti şi încarcerat direct la Penitenciarul Codlea", a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, comisarul-şef Liviu Naghi. Procesul în dosarul privatizării Fabricii de Zahăr Bod a început în 2002, iar după nouă ani atât fostul director al fabricii, Dan Tartagă, cât şi fostul director al Băncii Agricole Braşov, Nicoale Pişcu, au fost condamnaţi la cinci ani de închisoare cu executare, de Curtea de Apel Alba, în 19 octombrie 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO