Eveniment

Fosta soţie a lui Dan Condrea: Cu siguranţă a fost ofiţer SIE, deci în permanenţă a fost filat

Fosta soţie a lui Dan Condrea: Cu siguranţă a fost...

Autor: Alina Mihai

26.05.2016, 09:59 36149

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a mers joi la Tribunalul Bucureşti pentru un termen într-un proces de custodie a copilului pe care îl are cu fostul patron Hexi Pharma. Femeia a declarat la ieşirea din sediul instanţei că a depus pe masa judecătorilor mai multe documente din care, spune ea, reiese că Dan Condrea a fost filat.

"Alexandru Condrea a fost filat în permanenţă cum şi eu am fost filată. A fost ofiţer SIE, a fost filat în permanenţă ", a spus Laura Georgescu.

Nu a avut bani pentru un apartament nou, însă şi-a transformat garajul într-un spaţiu locuibil. Cum arată noua ”locuinţă”?

Femeia a arătat şi mai multe fotografii în care, susţine ea, ar apărea lucrători din cadrul serviciilor.

"Este o poză de la cununia civilă, anul 1999. În această poză apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. Aţi dat în presă un comunicat SRI că nu a existat filaj. Eu am prezentat în faţa instanţei de judecată probele de filaj", a adăugat fosta soţie a lui Condrea.

Întrebată dacă este sigură că a fost filată în prezent, ea a răspuns " întrebaţi-l pe domnul Cristian George Maior, dispozitivele lor sunt superioare celor ale lui Coldea. Nu avea cum să nu-l fileze. Doar în ultimele două luni, de când cu aceea lege, nu au mai putu să-l fileze".

Care sunt diferenţele dintre vălurile islamice purtate de femeile musulmane

Femeia spune că documentele cu privire la activitatea Hexi Pharma le-ar fi luat dintr-un apartament al lui Dan Condrea, când acesta era plecat din ţară. Aceleaşi acte le-ar fi depus la un denunţ formulat în septembrie 2015 şi le-ar fi înmânt şi jurnalistului Cătălin Tolontan.

Cel mai bine ”păzit” secret al Facebook: Al doilea site al reţelei de socializare, gândit special pentru a vorbi cu prietenii

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO