Eveniment

Fost director al Petromservice, reţinut de DIICOT, fiind suspectat de spălare de bani - surse

07.10.2010, 12:12 220

Omul de afaceri prahovean Mihai Sorin, fost director general alPetromservice, a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, laPloieşti, fiind suspectat de spălare de bani într-un dosar în carear fi vizate alte patru persoane, între care un preot, afirmă sursejudiciare citate de Mediafax Business.

Conform surselor citate, Mihai Sorin, fost director general alPetromservice până în anul 2008, a fost ridicat de la locuinţa sadin Ploieşti, în urma unei descinderi a procurorilor DIICOT.

Mihai Sorin este suspectat de spălare de bani, delapidare şiconstituire de grup infracţional, în acelaşi dosar fiind cercetatealte patru persoane, între care un preot din Ploieşti.

Potrivit surselor judiciare citate, în perioada 2003 - 2007Mihai Sorin ar fi înfiinţat mai multe socităţi comerciale pe numelesău sau ale unor apropiaţi. Aceste firme aveau contracte cuPetromservice, căreia îi livrau diferite produse sau servicii lapreţuri supraevaluate, în dauna acţionarilor şi a statului, afirmăsursele menţionate. Citiţi mai multe pe www.mediafax biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO