Eveniment

Focuri de armă în Bucureşti. Geamurile unei maşini şi ale unei case au fost sparte

Focuri de armă în Bucureşti. Geamurile unei maşini...

Autor: Petru Mazilu

14.03.2021, 17:13 197

Mai multe focuri de armă au fost trase duminică pe o stradă din oraşul Bucureşti. Geamurile unei maşini şi ale unei case au fost sparte, iar poliţiştii fac cercetări.

O femeie a sunat la 112 pentru a anunţa că geamul maşinii i-a fost spart în urma unui atac care pare să fi fost făcut cu focuri de armă. Femeia nu se afla în maşină şi a fost alertată de zgomot. Ulterior, ea a găsit la faţa locului mai multe bile metalice.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit geamuri sparte, atât la maşina reclamantei, cât şi la o casă din apropiere. Zona a fost împrejmuită, iar poliţiştii încearcă să afle dacă atacul a fost realizat cu o armă sau cu alt dispozitiv. De asemenea, poliţiştii au început o anchetă pentru a-l identifica pe cel care a spart geamurile.

Secţia 4 Poliţie face cercetări. În prezent se vorbeşte despre infracţiunea de distrugere deoarece în maşină nu se afla nici o persoană, dar în funcţie de rezultatele anchetei se poate ajunge şi la infracţiunea de încălcare a regimului armelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO