Eveniment

Focar de infecţie la o fabrică din Paşcani. 26 de angajaţi, confirmaţi cu COVID-19

Focar de infecţie la o fabrică din Paşcani. 26 de...

Autor: Ilinca Nazarie

06.06.2020, 22:30 308

26 de angajaţi de la o fabrică de prelucrare a oţeşului din Paşcani au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus. Iniţial, la fabrica din Paşcani, fuseseră confirmate doar patru cazuri. Secţia a fost închisă, iar angajaţii infectaţi cu SARS-CoV 2 au fost internaţi la spitalul din Iaşi.

Peste 20 de angajaţi de la o fabrică de prelucrare a oţelului din Paşcani au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.

Iniţial patru angajaţi s-au îmbolnăvit, iar în urma anchetei epidemiologice începute de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, încă 22 au fost confirmaţi.

Secţia în care lucrează aceştia a fost închisă.

„DSP Iaşi a dispus întreruperea activităţii la o secţie din cadrul unei fabrici private din judeţul Iaşi.(….) Practic, în momentul de faţă sunt în total 26 de persoane confirmate pozitiv. Măsura de întreupere a activităţii a fost luată pentru 14 zile, perioadă în care angajaţii acestei secţii vor fi izolaţi la domicliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu.

Cei 26 de angajaţi ai fabricii din Paşcani au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Reprezentanţii companiei nu au putut fi contactaţi pentru a comenta situaţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO