Eveniment

Focar de COVID-19 la Lugoj: 22 de persoane dintr-un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru copii sunt infectate

Focar de COVID-19 la Lugoj: 22 de persoane dintr-un...

Autor: Petru Mazilu

04.11.2020, 14:12 201

Un focar de Covid 19 a apărut la un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru copii din Lugoj. 22 de persoane sunt infectate, iar Direcţia de Sănătate a început o anchetă epidemiologică.

Focarul de la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru copii Lugoj a fost confirmat miercuri. Este vorba despre 22 de cazuri confirmate, dar reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş ţin focarul sub supraveghere.

În Timiş sunt active 24 focare de Covid 19, cele mai mari fiind la Penitenciarul Timişoara, la Spitalul Clinic de Urgenţă Timişoara, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia şi la Spitalul de Psihiatrie Jebel.

Judeţul Timiş depăşeşte, miercuri, cinci persoane la mia de locuitori în ceea ce priveşte coeficientul de infectare şi se alătură, astfel, judeţelor Cluj şi Sălaj, aflate deja la acest nivel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO