Eveniment

Focar de COVID-19 la Gara CFR Constanţa: o casieră a murit, trei sunt în spital

Focar de COVID-19 la Gara CFR Constanţa: o casieră a...

Autor: Laura Buciu

24.08.2020, 16:28 846

O casieră care lucra la Gara CFR Constanţa a murit şi alte trei, infectate cu noul coronavirus, sunt internate în spital, Direcţia de Sănătate Publică din judeţ desfăşurând o anchetă epidemiologică.

Cristina Schipor, directorul DSP Constanţa, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că este un focar de COVID-19 în Gara din Constanţa şi se face anchetă epidemiologică, după ce o casieră a murit şi trei au fost internate în spital.

„Avem trei persoane infectate, în spital, în afară de o altă persoană care a decedat. Toate cele patru sunt casiere. În prezent derulăm o anchetă epidemiologică”, a declarat Cristina Schipor.

Potrivit directorului DSP Constanţa, totul a pornit după ce o casieră în vârstă de 53 de ani a decedat. Celelalte trei au mers să se testeze şi au ieşit pozitive, în prezent fiind internate.

„Acum suntem în desfăşurarea anchetei epidemiologice. S-a făcut dezinfecţie zilnică şi am recomandat ca toate casierele să poarte mască şi mănuşi în permanenţă, chiar dacă ele sunt singure în biroul acela, despărţite de panoul de geam”, a mai spus Schipor.

În judeţul Constanţa sunt, luni, 1.499 de cazuri de COVID-19.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO