Eveniment

Florin Jianu: Fiecare instabilitate guvernamentală are repercusiuni economice şi sociale

Florin Jianu: Fiecare instabilitate guvernamentală are...

Autor: Simona Tatu

26.06.2017, 11:03 180

Criza politică din România şi instabilitatea guvernamentală produc o serie de efecte ale căror repercusiuni se văd şi vor continua să se vadă în economia ţării, este de părere Florin Jianu, fost ministru IMM.

"Fiecare instabilitate guvernamentală are, în primul rând, repercusiuni economice şi sociale", a spus Florin Jianu. De asemenea, el a mai punctat faptul că unul dintre efectele acestei instabilităţi este reprezentată de amânarea unor măsuri care trebuiau puse in aplicare pentru mediul de afaceri şi, in special, pentru IMM-uri.

"Spre exemplu, legea preventiei, o lege extrem de asteptata si necesara mediului de afaceri, avea ca termen de intrare in vigoare data de 1 aprilie, termen depaşit", a mai completat Florin Jianu. Astăzi la ora 13:00 este programată o şedinţă a grupurilor parlamentare, iar la ora 15:00 o delegaţie formată din 5 social-democraţi va merge la consultările de la Cotroceni, cu Klaus Iohannis, privind formarea noului Guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO