Eveniment

Florin Cîţu rămâne încrezător: Sunt sigur că voi rămâne premier

Florin Cîţu rămâne încrezător: Sunt sigur că voi...

Autor: Gabriel Pecheanu

03.09.2021, 14:26 593

Sunt sigur că voi rămâne premier, spune Florin Cîţu, în contextul în care USR PLUS cere schimbarea sa din funcţie. El precizează că mandatul liderilor PNL care vor participa la şedinţa coaliţiei de vineri este menţinerea actuale coaliţii de guvernare.

„Mergem la coaliţie cu mandat de a menţine această coaliţie. (...) PNL nu-şi va da jos niciodată propriul guvern. Demisia premierului înseamnă să-şi dea jos propriul guvern. Sunt sigur că voi rămâne premier”, spune Florin Cîţu.

De asemenea, premierul spune că obiectivele din Planul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” sunt prevăzute în programul de guvernare.

„Oricine spune că obiectivele nu sunt în programul de guvernare minte sau nu a citit programul de guvernare”, adaugă Cîţu.

De asemenea, el spune că dacă USR PLUS va iniţia o moţiune de cenzură, atunci miniştrii formaţiunii ar trebui să-şi prezinte demisia de onoare.

Conducerea PNL a votat cu unanimitate de voturi susţinerea lui Florin Cîţu în funcţia de premier.

Liderii coaliţiei de guvernare se întrunesc vineri, de la ora 18.00, pentru a găsi o soluţie de ieşire din criză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO