Eveniment

Florin Cîţu, ministrul de Finanţe: Guvernul liberal va face autostrada Sibiu-Piteşti. Proiectul este pus în Planul de Relasare, finanţările sunt pregătite. Vom trece Carpaţii cu guvernul liberal

Florin Cîţu, ministrul  de Finanţe: Guvernul liberal...

Autor: Roxana Rosu

14.07.2020, 14:26 11907

​Guvernul liberal va face autostrada Sibiu-Piteşti, finanţările sunt pregătite şi vom trece Carpaţii, a declarat ministrul Finanţelor, Florin Cîţu la conferinţa ZF Bankers Summit 2020.

”Guvernul liberal va face autostrada Sibiu-Piteşti. Proiectul este pus în Planul de Relasare, finanţările sunt pregătite. Vom trece Carpaţii cu guvernul liberal. De la această autostradă vor apărea multe oportunităţi. De 30 de ani toată lumea cere acest lucru”.

Florin Cîţu a adăugat că la şedinţa de Guvern din această săptămână ar urma să fie aprobate şi alte programe de finanţare, inclusiv Programul de garantii pentru companii mari, derulat prin Eximbank, noua schemă pentru Prima Casă, un program de garanţii pentru leasing.

”Pentru Programul de Relansare Economică, actele normative ar trebui aprobate în această lună. El se concentreză pe investiţii, singura soluţie pentru a avea o economie competitivă în viitor. Ne concentrăm pe infrastructură”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO