Eveniment

Florin Cîţu către USR: Soluţia se află în discuţiile din coaliţie, nu în negocierile din afara coaliţiei

Florin Cîţu către USR: Soluţia se află în...

Autor: Gabriel Pecheanu

03.09.2021, 12:16 63

Orice soluţie pentru situaţia în care ne găsim azi trebuie negociată în coaliţia de guvernare, nu în afara coaliţiei de guvernare, este mesajul transmis de Florin Cîţu, în contextul în care USR PLUS vrea să iniţieze, alături de AUR, o moţiune de cenzură pentru schimbarea premierului din funcţie.

„Eu, Florin Cîţu, am intrat în politică şi am spus foarte clar că niciodată nu voi face un compromis cu PSD. PNL şi eu, atât timp cât voi fi în PNL, nu va negocia cu cel mai mare duşman al poporului român. A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român. Orice soluţie pentru situaţia în care ne găsim azi trebuie negociată în coaliţia de guvernare, nu în afara coaliţiei de guvernare”, spune Florin Cîţu înaintea şedinţei BPN al PNL.

El a făcut un „apel la responsabilitate, la maturitate”.

„Fac apel la responsabilitate, la maturitate, pentru că avem decizii importante de luat în perioada următoare - PNRR va fi aprobat în următoarele săptămâni şi trebuie implementat, este vorba despre aproape de 30 de miliarde de euro, trebuie să avem actul normativ cu compensarea facturilor la finalul anului, legea consumatorului vulnerabil şi multe alte proecte pentru care românii ne-au trimis la guvernare. Repet, soluţia se află în discuţiile din coaliţie, nu în negocierile din afara coaliţiei”, conchide Cîţu.

Reacţia lui Florin Cîţu vine în contextul în care USR PLUS vrea să iniţieze, alături de AUR, o moţiune de cenzură pentru schimbarea premierului din funcţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO