Eveniment

Firea: Dacă suntem sănătoşi şi liberi nu renunţăm la proiectul Dragnea premier, îmi doresc în 2017

Firea: Dacă suntem sănătoşi şi liberi nu renunţăm...

Autor: Departamentul Politic

22.12.2016, 00:50 32944

''Am sperat până în ultima clipă şi încă mai sperăm - cred că nu este totul pierdut pentru perioada următoare dacă suntem sănătoşi şi liberi - că persoana cea mai îndreptăţită care trebuie să fie prim-ministru va fi prim-ministru în România, şi anumele preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu e vorba că afirmăm noi, cei de la PSD, cei care ştim ce a făcut Dragnea în fiecare zi, cât de mult s-a implicat în campanie şi a muncit (...)Persoana cea mai îndreptăţită este în continuare Liviu Dragnea. Are toată credibilitatea necesară, are şi popularitatea, are votul românilor şi este cel care a realizat programul de guvernare pe care îl vom aplica în perioada următoare'', a spus Gabriela Firea la Antena 3.

"Faptul că din cauza unei condamnări nedrepte şi a unei legi neconstituţionale domnul Dragnea nu a putut să se propună la consultări pe domnia sa cum era legitim şi a trebuit să formuleze o altă propunere, date fiind explicaţiile şi luările de poziţie publice ale preşedintelui României, ne pune într-o situaţie în care să fim trişti, dar să nu dezamăgim'', a adăugat ea.

Ea a precizat că ''suntem acum într-o etapă'' în care propunerea preşedintelui PSD este Sevil Shhaideh, ''un profesionist desăvârşit'', dar că PSD nu renunţă la proiectul Liviu Dragnea premier.

''Îmi doresc ca în 2017 să fie premier", a subliniat primarul general al Capitalei.

Ea a apreciat că preşedintele Klaus Iohannis nu are motive să o respingă pe Sevil Shhaideh, cu care şi el a colaborat bine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO