Eveniment

Firea anunţă un nou proiect pentru 4.000 de copii: Câte 500 de lei pentru o pereche de ochelari

Firea anunţă un nou proiect pentru 4.000 de copii:...

Autor: Departamentul Social

08.02.2020, 10:56 326

Primarul Gabriela Firea anunţă un proiect pentru copiii şi tinerii din Capitală, cărora le va fi decontată contravaloarea unei perechi de ochelari în limita sumei de 500 lei. 4.000 de copii vor beneficia de proiect, bugetul fiind de peste 2 milioane de lei. 

„Clar pentru copii - cel mai nou proiect dedicat copiilor din Bucuresti. Primăria Capitalei va deconta contravaloarea unei perechi de ochelari pentru copii, în limita a 500 de lei. M-am intalnit cu directorii Administratiei spitalelor si serviciilor medicale, pentru a stabili detaliile acestui proiect”, a anunţat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Primăria Capitalei iniţiază un proiect pentru copii pentru ameliorarea sau remedierea problemelor oftalologice care prevede decontarea contravalorii unei perechi de ochelari, în limita a 500 de lei.

Acesta va fi supus dezbaterii Consiliului General în sedinţa ordinară din luna februarie, anunţă primarul Capitalei.

Beneficiarii proiectului vor fi copiii şi tinerii cu vârste cuprinse între 0 şi 17 ani, care au o recomandare de la medicul specialist.

„Sprijinul financiar se va acorda o singura dată şi va reprezenta contravaloarea unei perechi de ochelari. În cazul în care valoarea ochelarilor achiziţionaţi, dovedită prin documente justificative, este mai mica de 500 de lei, ASSMB va deconta exclusiv suma respectivă. Dacă valoarea depăşeşte 500 de lei, se va deconta suma maximă de 500 de lei”, mai scrie Firea.

Proiectul se va derula în perioada 2020-2021 şi se va adresa unui număr total de 4000 de beneficiari. Bugetul multianual al proiectului este de 2.013.300 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO