Eveniment

Firea anunţă pentru duminică primele lecţii online pentru preşcolari

Firea anunţă pentru duminică primele lecţii online...

Autor: Andreea Tobias

15.03.2020, 10:22 78

O serie de cursuri video încep de duminică, potrivit unui anunţ al Gabrielei Firea. Primele lecţii sunt destinate preşcolarilor din grupa mare, care vor putea urmări o oră de matematică şi una de abilităţi practice.

„Primăria Capitalei, prin Proedus, vine în sprijinul elevilor şi al părinţilor. Lecţii şi exerciţii practice, la Şcoala TV. Astăzi, de la ora 12.00, încep o serie de cursuri video în cadrul proiectului Şcoala Tv. Primele lecţii vor fi destinate preşcolarilor din grupa mare, care vor putea urmări o oră de matematică şi una de abilităţi practice”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Lecţia va fi susţinută live, începând cu ora 12.00 pe platforma www.hubproedus.ro.

Primarul Capitalei anunţă şi că de săptămâna viitoare şi elevii claselor primare vor putea urmări lecţii live, cu recapitulări, exerciţii practice şi informaţii din materia la zi.

Fiecare lecţie se va încheia cu teme pentru acasă pe care elevii le vor putea lucra împreună cu părinţii.

Cursurile unităţilor de învăţământ din România sunt suspendate din 11 martie. Aproximativ 3 milioane de elevi stau acasă, ca măsură de prevenire a răspândirii infecţiilor cu noul tip de coronavirus.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO