Mediafax.biz Exclusiv

Finanţele şi-au angajat avocaţi pentru lansarea de obligaţiuni în SUA

Autor: Claudia Medrega

25.10.2011, 19:05 68

Contractul-cadru de prestare servicii de asistenţă juridică a fost atribuit consorţiului Linklaters LLP - PeliFilip şi consorţiului DLA Piper UK LLP, DLA Piper LLP US şi DLA Piper Dinu.

Ministerul Finanţelor şi-a programat să strângă bani în această toamnă de pe piaţa americană prin vânzarea de obligaţiuni în dolari în încercarea de a-şi diversifica resursele atrase şi pentru a găsi alţi investitori care să susţină finanţarea datoriei. Licitaţia pentru selecţia avocaţilor a fost anunţată de Finanţe la finalul lunii august (Monitorul Oficial nr. 613), stabilind pentru 6 septembrie termenul limită pentru depunerea ofertelor. Ulterior, termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost prelungit cu două săptămâni, până la 20 septembrie. Procedura de selecţie a avocaţilor a fost suspendată la sfârşitul lunii septembrie până la soluţionarea unei contestaţii depuse de o firmă de avocatură locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO