Eveniment

EY: Teama de eşec, educaţia precară, impredictibilitatea fiscală şi situaţia politică sunt obstacolele cele mai mari pentru un start-up

EY: Teama de eşec, educaţia precară,...

Autor: Răzvan Botea

19.03.2019, 09:00 341

♦ Veniturile start-up-urilor au scăzutîn 2018 ♦ Fondurile proprii rămân principala sursă de finanţare pentru start-up-urile româneşti ♦ Jumătate dintre antreprenorii aflaţi la început de drum vor să-şi ducă businessul peste graniţe.

Mentalitatea şi teama de eşec ocupă primul loc în topul celor mai mari obstacole din calea unui business aflat la început, urmate de educaţia precară, impredictibilitatea fiscală, dar şi de situaţia politică actuală, arată un studiu al companiei de consultanţă şi audit, EY România.

EY România împreună cu Impact Hub Bucureşti şi Startarium au realizat Barometrul Start-up-urilor din România, care analizează răspunsurile a 284 de antreprenori privind accesul la finanţare, zona de reglementare şi impozitare, educaţie şi formare, cultură antreprenorială şi sprijin coordonat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO