Eveniment

Euro 2016. România-Albania: 0-1. Albania ne-a trimis acasă să măturăm seminţele rămase după meci

Euro 2016. România-Albania: 0-1. Albania ne-a trimis...

Autor: Pro Sport

20.06.2016, 00:00 1720

23:52 FINAL DE MECI! Pavel Kralovec fluieră pentru ultima dată în acest meci, la capătul a 95 de minute de coşmar, în care nu am putut bate o echipă a Albaniei văzută mult sub noi. Ne luăm biletele de Bucureşti şi ne întoarcem acasă, devenind a doua echipă eliminată matematic de la EURO, după Ucraina. Albanezii încep sărbătoarea, dar mai au de aşteptat pentru a afla dacă merg sau nu în optimi!


23:48 O imagine cu un om care a înţeles foarte puţine spre deloc din ce s-a întâmplat pe teren. Îl aşteptăm la declaraţiile de după un turneu final ratat, când, probabil, ne va spune că a fost o experienţă utilă. Franţa - Elveţia s-a terminat egal, 0-0, iar cele două echipe merg braţ la braţ în optimi. Noi vom merge acasă dacă nu marcăm de două ori în ultimele trei minute de prelungire.

Vedeţi imagini şi video pe ProSport.ro


23:45 Nu mai suntem lucizi, nu mai pasăm, albanezii ne prind pe contraatac şi ştiu cum să ţină de minge şi să tragă de timp. E minutul 88 şi jocul ofensiv al României e un fel de fiecare pentru el.


23:40 Albanezii ştiu să tragă de timp, dar nu avem ce să le reproşăm. Ştim că şi noi am fi făcut la fel. Intră şi Cana, căpitanul ilirilor, în locul lui Berisha.


23:38 Stanciu vrea prea mult de la o fază în care Torje aştepta liber în flancul drept, şutează de la distanţă, dar trimite mult peste. Încă 10 minute de speranţă.


23:34 BARĂ! Torje pasează pentru Andone, vârful Cordobei are o execuţie de atacant, şutează violent, dar mingea loveşte bara transversală a porţii lui Berisha. Mai sunt 15 minute şi putem spune că am avut ghinion. În Franţa - Elveţia, Payet loveşte şi el bara.


23:30 Decizie greşită a arbitrilor! Cehul dictează ofsaid la o fază în care Sânmărtean pasează pentru Torje, iar Bogdan Stancu era singur cu poarta goală. Reluările arată că Torje a fost pe linie cu Hysaj, dar asistentul lui Kralovec, arbitru venit din Cehia, adică echipă care se bate, teoretic, cu România pentru un loc în optimi, ridică fanionul.


23:24 Sânmărtean croşetează prin defensiva adversă, scoate un fault la 25 de metri, tot el bate lovitura liberă dar ţinteşte zidul. E minutul 67 şi nu reuşim să ne apropiem de poarta lui Berisha. La Lille, Franţa - Elveţia e 0-0. Iordănescu face şi ultima schimbare, cu Andone în locul lui Adi Popa.


23:21 Cehul Kralovec e un arbitru foarte greu de înţeles, cel puţin astăzi. I-a iertat pe albanezi în startul meciului, când au avut două intrări violente, iar aproape orice cădere a adversarilor noştri e percepută drept fault.  Florin Andone va fi, probabil, ultima schimbare a lui Iordănescu.


23:19 Capul, sus Denis! Alibec e scos cu targa şi dus la vestiare. Probabil va lipsi mult timp de pe teren...


23:17 Nu jucăm nimic, iar la Franţa - Elveţia nu se joacă din alte motive: s-a spart mingea :)

 

22:16 Primul moment în care Denis Alibec iese la rampă. Atacantul Astrei scapă de doi adversari, înaintează şi încearcă o execuţie de efect, dar şutul său cu stângul trece puţin pe lângă poartă.


22:13 Continuăm să dominăm jocul, albanezii continuă să joace defensiv şi agresiv. Pogba are prima ocazie a Franţei, dar şutul vedetei lui Juve e scos de Sommer.


22:08 OCAZIE ROMÂNIA! Jucăm bine, stăm sus, mijlocul lor e depăşit şi Stancu şutează violent de la marginea careului, dar acelaşi Berisha respinge cu greu în faţă. La Lille, Elveţia începe mai bine şi are prima ocazie, după un corner, dar Lloris scapă.


22;:05 Tragem al doilea şut pe poartă, prin Hoban, dar Berisha respinge. Imediat, Basha sare cu piciorul foarte sus, îl loveşte pe acelaşi Hoban, îi găureşte şi tricoul, dar scapă cu un cartonaş galben. E puţin spus că albanezii joacă agresiv.


22:03 Începem bine, Alibec protejează excelent o minge, Măţel pasează la Stanciu, dar şutul decarului trece peste poarta lui Berisha. Un detaliu interesant, Petr Ardeleanu, arbitru adiţional, e ceh cu origini româneşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO