Eveniment

Eugen Teodorovici nu se teme: Ministrul de Finanţe anunţă că PSD sigur nu va pierde majoritatea

Eugen Teodorovici nu se teme: Ministrul de Finanţe...

Autor: Alexandru Costea, Mediafax

27.05.2019, 18:45 524

Ministrul Finanţelor Publice Eugen Teodorovici a declarat, luni, că PSD "sigur" nu va pierde majoritatea parlamentară, în urma rezultatelor obţinute la alegerile europarlamentare, şi în lipsa susţinerii UDMR pentru coaliţia PSD-ALDE.

"Nu, asta sigur nu. Aici sigur nu. Pot să vă rog să mă credeţi pe cuvânt? (PSD-n.red.) sigur nu va pierde majoritatea (parlamentară-n.red.)", a declarat ministrul Finanţelor Publice numit de PSD, Eugen Teodorovici, la sediul PSD.

Totodată, el a spus că tema justiţiei este un subiect încheiat pentru PSD.

"Cred că este un subiect încheiat, închis poate de mult timp, numai că s-a dorit foarte mult să se ţină acest subiect pe agenda publică", a afirmat Teodorovici.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat, luni, rezultatele parţiale centralizate până la 16.23, PNL obţinând un scor de 27,07% , PSD - 23,59% , iar Alianţa 2020 USR-PLUS a obţinut 19,99%.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că a convocat Biroul Permanent Naţional şi Comitetul Executiv, pentru ziua de marţi, pentru a stabili paşii de urmat, menţionând că nu va demisiona de la Guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO