Eveniment

Este vinovat Florin Cîţu de criza politică a momentului? Cum a răspuns Ludovic Orban

Este vinovat Florin Cîţu de criza politică a...

Autor: Cosmin Pirv

03.09.2021, 12:29 124

Preşedintele PNL Ludovic Orban a spus vineri că, în cazul în care va fi necesară reconformarea lui Florin Cîţu în funcţia de premier, îl va susţine.

„Normal că îl sprijin, pentru că este premierul care reprezintă PNL”, a spus Orban, răspunzând unei întrebări legate de cum va vota în cazul în care va fi supusă la vot reconfirmarea actualului premier.

Acesta a fost, de asemenea, întrebat dacă Florin Cîţu este responsabil pentru declanşarea actualei crize guvernamentale. „Oricine are ochi şi minte poate să vadă adevărul în această situaţie”, a fost răspunsul preşedintelui PNL.

El a mai anunţat că atât timp cât este preşedinte al partidului niciun parlamentar al PNL nu va vota o eventuală moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Ludovic Orban a fost întrebat de jurnalişti dacă Florin Cîţu ar trebui să îşi dea demisia pentru a detensiona relaţiile din coaliţie. „Întrebaţi-l pe dânsul”, a fost răspunsul liderul PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO