Eveniment

Este oficial: Plaforma de recrutare online BestJobs are un nou CEO - Andrei Frunză, fostul CEO al platformei de ride-sharing Free Now

Este oficial: Plaforma de recrutare online BestJobs are...

Autor: Ramona Cornea

06.09.2021, 17:17 110

Executivul Andrei Frunză, fost CEO al platformei de ride-sharing Free Now, a preluat oficial rolul de CEO al platformei de recrutare Bestjobs începând cu 1 septembrie, conform unui raport al companiei publicat pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Ziarul Financiar a anunţat încă de săptămâna trecută numirea lui Frunză în această funcţie, însă compania a făcut public anunţul astăzi.

Poziţia de CEO din cadrul BestJobs a rămas liberă în august anul trecut, după ce Dan Puică a părăsit platforma de recrutare pentru a lucra pentru Ringier ca CEO al imobiliare.ro.

Andrei Frunză nu este pentru prima dată la conducerea unei platforme de recrutare. În perioada 2012 – 2017, el a fost CEO-ul platformei de recrutare eJobs România. Experienţa sa profesională include, de asemenea, poziţii de management în proiecte de online payments, digital publishing şi marketplaces. De altfel, Andrei Frunză şi-a început cariera la Ziarul Financiar, la începutul anului 2004.

Platforma de recrutare Bestjobs a fost fondată în anul 2000 de Călin Fusu, om de afaceri care controlează şi fondul de investiţii Neogen.

Compania BestJobs Recrutare a avut o cifră de afaceri de 21,24 mil.lei în anul 2020, în scădere cu 30% faţă de anul precedent şi un profit net de 2,18 mil. lei, în scădere cu 72%, conform calculelor ZF pe baza datelor publice de la Ministerul Finanţelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO